Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Installatiebedrijf Oldenzaal

Zoekt u een vakkundig en ervaren installatiebedrijf voor u in Oldenzaal? Kip Installatietechniek is een installatiespecialist die gevestigd is in Oldenzaal. Onze doelstelling is om samen met onze klanten te werken aan een comfortabel woon-, werk- en leefklimaat. Wij bieden een zeer veelzijdige dienstverlening op meerdere gebieden, zoals verwarming, sanitair en domotica.

Een veelzijdig installatiebedrijf voor u in Oldenzaal

Onze klanten de mogelijkheid bieden om comfortabel te kunnen wonen en werken, dat is ons uitgangspunt. Wij zijn u als uw installatiebedrijf in Oldenzaal van dienst met vakkundige installaties, onderhoud en service. Wij kiezen ervoor om uitsluitend te werken met kwaliteitsmaterialen van betrouwbare merken. Dit komt ten goede aan een hoge mate van veiligheid en een lange levensduur van de door ons verzorgde installaties. Daarnaast hebben wij energiezuinigheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. U spaart uw portemonnee en het milieu.

Uw installatiebedrijf voor verwarming, gas en water

Wonen in een comfortabel huis draagt bij aan uw algeheel welbevinden. Als uw installatiebedrijf in Oldenzaal kunnen wij u helpen op het gebied van verwarmen, koelen en ventileren. Wij plaatsen Hr-ketels en radiatoren en kunnen deze ook voor u onderhouden. Naast gewone Hr-ketels kunnen wij ook een zonneboiler voor u plaatsen. Uw water wordt dan bij warm weer verwarmd door de zon. Wilt u nog meer energie besparen? Overweeg dan om zonnepanelen te laten plaatsen door ons.

Ook het plaatsen en het onderhoud van aircosystemen en ventilatiesystemen behoort tot ons vakgebied. Goede ventilatie bevordert een goede gezondheid, waarbij u bij ons kunt kiezen uit diverse systemen.

Voor het plaatsen van sanitair kunt u ook bij ons terecht. Dit geldt ook als er aanpassingen moeten worden verricht aan het water aan- en afvoer. Daarnaast zijn wij als installatiebedrijf voor u in Oldenzaal gespecialiseerd in koper-, zink- en loodwerkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op

Bovenstaand vindt u enkele voorbeelden van onze dienstverlening. Dit overzicht is echter niet compleet. Meer informatie kunt u vinden op onze website. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Kip Installatietechniek, uw veelzijdige installatiebedrijf uit Oldenzaal.

 

Kip Auto
CORONA MEDEDELING

WINKEL EN SHOWROOM ZIJN BEPERKT GEOPEND!


We zijn uitsluitend en onder voorwaarden op afspraak geopend.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en relaties staan bij ons voorop. Om besmettingen te voorkomen, volgen wij bij uw eventuele bezoek aan ons bedrijf de RIVM-richtlijnen. Wij verzoeken u deze in acht te nemen.

WERKZAAMHEDEN GAAN "GEWOON DOOR"
Wij hanteren het protocol Samen Veilig Doorwerken. De meeste werkzaamheden worden gewoon voortgezet, tenzij er personen binnen uw directe omgeving zijn besmet met het coronavirus of als gezondheidsklachten hier duidelijk op wijzen.
Onze 24/7-service blijft bereikbaar op het bij u bekende servicenummer. Voor aanvang van de werkzaamheden nemen wij contact met u op of de afspraak i.v.m. de Corona-situatie kan doorgaan.

U kunt ons tevens telefonisch of per email bereiken met uw vragen. Wij helpen u dan graag verder.