Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Calculator / Werkvoorbereider

KIP Installatietechniek zoekt ervaren calculator/werkvoorbereider

We zijn op zoek naar een bevlogen, commerciële calculator/werkvoorbereider. Een pionier en bruggenbouwer die onze klanten aan de hand mee kan nemen in de energietransitie.
Je bent een mensenmens pur sang met goede sociale omgangsvormen die zich thuis voelt in gesprekken met particulieren en ondernemers maar ook onze monteurs weet te inspireren.

We werken in een klein en hecht team van 22 medewerkers. KIP Installatietechniek is voornamelijk actief in de particuliere sector in de breedste zin van het woord. Van service en onderhoud tot het verbouwen van badkamers en renovatie/verduurzaming van complete woningen. Tevens willen we een speler van betekenis worden in het verduurzamen van bedrijfspanden.

Je brengt kennis en ervaring uit de installatiebranche mee en krijgt veel vrijheid om jouw visie samen met ons uit te bouwen. Zoals je merkt, zoeken we een echte topper. Ben jij die enthousiaste, gepassioneerde en handige visionair met een gezonde ondernemersgeest die houdt van een ruim speelveld? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Interesse in deze veelzijdige en dynamische functie? E-mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Ben Kalter:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met hem op telefoonnummer: 0541-513301

Kip Auto